Kurser

Ny valpkurs planeras!  Datum kommer inom kort.

Grundkurs
Kursen är grundkurs/fortsättning för hundar som gått kurs tidigare och som vill fortsätta träna och/eller behöver lite repetition. Den bygger på valpkursen men vi arbetar mer med störningar och utmaningar. Kursen innehåller kontakt och följsamhet, inkallning, gå fint i koppel, sitt, ligg mm. Vi anpassar kursen efter dig och din hund.
Vi utbildar med positiva metoder och arbetar belöningsbaserat utifrån den metod som beskrivs i ”Kontaktkontraktet” av Eva Bodfäldt. Kursen hålls ca 1 mil utanför Västerås i lantlig miljö på inhängnat område. Vi träffas fyra tillfällen om två timmar vardera då vi blandar teori och praktik.
Kursen hålls i samarbete med Marina Gavelin på HundFokus.

Kursdatum: torsdag 4 april, onsdag 10 april, tisdag 16 april och onsdag 24 april. Vi träffas kl 18:00 – 20:00 alla tillfällen.
Pris: 950 kr
Anmälan
gör du under fliken ”Här anmäler du dig”

 

Valpkurs– kursen är fulltecknad!

Kurs för valpar över tre månader. Kursen innehåller kontakt och följsamhet, inkallning, gå fint i koppel, sitt, ligg mm. Vi anpassar kursen för dig och din hund. Vi utbildar med positiva metoder och arbetar belöningsbaserat utifrån den metod som beskrivs i ”Kontaktkontraktet” av Eva Bodfäldt. Kursen hålls ca 1 mil utanför Västerås i lantlig miljö på inhängnat område. Vi träffas fyra tillfällen om två timmar vardera då vi blandar teori och praktik.
Kusen hålls i samarbete med Marina Gavelin på HundFokus
Kursdatum: söndag 3 mars , söndag 10 mars, lördag 16 mars och lördag 23 mars.
Tid: kl 10 – 12
Pris: 950 kr

Bindande anmälan gör du under fliken ”Här anmäler du dig”

 Har du frågor om kurser är du välkommen att höra av dig!
mejl: gunilla@westberghundagarutbildning.se
tel:      070-253 19 37