Kurser

Anmälan till kurs är bindande och görs via mejl till gunilla@westberghundagarutbildning.se

Valpkurs i Högfors (med det lilla extra)
Kurs för valpar över 3 månader. På kursen tränar vi kontakt och följsamhet och du får verktyg för hur du skapar en god och tillitsfull relation med din hund. Vi går igenom hur du lär din hund att komma när du ropar, gå fint i koppel och annat som är viktigt för att vardagen ska fungera. Kursen anpassas efter dig och din hund.
Valpar behöver röra på sig (även om de inte ska utsättas för hård fysiskt träning) och på kursen lär du dig hur du kan lägga en hållbar grund för hundens fysik.
Jag är bland annat utbildad lärare i Eva Bodfäldts ”Kontaktkontraktet”, och arbetar med utgångspunkt från den metodiken.
Kursen hålls vid Högfors bruk, ca 8 km utanför Norberg mot Sala. Vi träffas fem tillfällen om 1,5 timme vardera och blandar teori och praktik. Kursen är utomhus.
Kursdatum: söndagar, 10 april, 17 april, 24 april, 1 maj och 8 maj
Tid: 15:00 – 16:30
Pris:1200kr

Grundkurs (slyngelkurs) – för dig med hund över sex månader
Kursen är för dig som inte gått kurs tidigare eller kanske gått en valpkurs men inte riktigt fått ihop det med träningen och behöver repetition. Kursen innehåller kontakt och följsamhet, du får verktyg för att lära din hund komma när du ropar, gå fint i koppel och annat du kan behöva för att få vardagen att fungera. Vi tränar mycket på hur du skapar en bra relation till din hund och hur du får din hunds uppmärksamhet i olika situationer. Kursen anpassas efter dig och din hund.
Jag är bland annat utbildad lärare i Eva Bodfäldts ”Kontaktkontraktet”, och arbetar med utgångspunkt i den metoden.  Kursen hålls vid Högfors bruk, ca 8 km utanför Norberg mot Sala. Vi träffas fem tillfällen om 1,5 timme vardera och blandar teori och praktik. Kursen är utomhus.
Kursdatum: tisdagar, 12 april, 19 april, 26 april, 3 maj och 10 maj
Tid: 18 – 19:30
Pris: 1200 kr

https://www.evabodfaldt.com/instruktorer-i-kontaktkontraktet

Har du frågor om kurser är du välkommen att höra av dig via mejl eller telefon.
mejl: gunilla@westberghundagarutbildning.se
telefon: 070-253 19 37